How to vote for those who want , but can not? extension

12.10.2014

12 жовтня 2014 року

Смт. Мена Чернігівської області. Санаторій  «Остреч» . Біженців 59 чол.

Загалом охоплено 27 чол ( 26 жінок, 1 чоловік)

Тимчасово тут проживає 59 чоловік із Луганської та Донецької областей. Аудиторія біженці – одинокі матері із дітьми. Один чоловік пенсійного віку. Організація їх виїзду із м. Донецька та м.Луганська , їх проживання організовано за рахунок міжнародного фонду релігійного спрямування. Фотографуватися зголошуються дуже важко.  

Зустрічі проводилися як у приміщеннях так  і на вулицях. Проведена роз’яснювальна робота. Були роздані інформаційні матеріали. В корпусах, столовій, при вході  в адміністративне приміщення, було розвішено інформаційні плакати. 

Спрощення щодо процедури реєстрації та можливості проголосувати було приємно сприйнято. Оскільки голосувати їхати немає можливості, переселенці розраховують що до них приїдуть преставники  районного Відділу державного реєстру виборців ті вони зможуть зареєструватися.

У коридорах санаторію спостерігали багато агітаційних матеріалів різних кандидатів (партій). За словами куратора групи Ірини , Чернігів та люди радушно зустрічають їх.  Багато із переселенців зголосилися на тимчасову роботу, в тому числі  і на виборах. 

Made by WebProduction