Press preview

12.09.2012

Шановні колеги!

17 вересня 2012 року о 13.00 за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка 105а, готель Профспілок, Всеукраїнська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив» в рамках роботи Коаліції виборчих ініціатив «ДЗВІН» запрошує Вас взяти участь у засіданні круглого столу на тему: «Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців: проблеми, перспективи, рекомендації».

Метою проведення круглого столу буде обговорення нормативно-правових засад діяльності органів ведення Державного реєстру  виборців, проблеми дотримання правил і принципів ведення реєстру виборців, визначено перспективи та вироблено рекомендації, які сприятимуть покращенню взаємодії суб’єктів виборчого процесу та органів ведення реєстру виборців. Значна увага звертатиметься на налагодження співпраці та посилення взаємодії органів ведення Державного реєстру з політичними партіями, громадськими організаціями, ЗМІ та виборцями.

За додатковою інформацією можна звернутись до координатора програми в Чернігівській області Шелковий Артем  за тел.: (066)483-31-84 та координатора програм «ДЗВОНу» Олени Плевако за адресою: м. Київ, вул. Мельникова 81,  тел.: 050-811-19-41

 

Made by WebProduction