Competition for Investigative Journalism

07.10.2012

Триває конкурс на розслідувальні статті про зловживання у сфері державних закупівель, що здійснюються за бюджетні кошти, який оголошений Центром політичних студій та аналітики  в рамках проекту “Реалізація методики громадського моніторингу – основа прозорості державних закупівель”.

Об’єктом  розслідувань мають бути державні закупівлі, що здійснюються органами влади та місцевого самоврядування в усіх регіонах України.

Статті мають  бути створені протягом січня-жовтня 2012р. та викривати резонансні факти порушень в сфері закупівель за кошти місцевих бюджетів. Заохочується викриття фактів причетності посадових осіб  кандидатів у народні депутати до корупційних схем у сфері державних закупівель.

Очолює журі експерт в сфері розслідувань фактів порушень та зловживань при здійсненні державних закупівель, координатор порталу “Наші Гроші” Олексій Шалайський. Інформаційними партнерами конкурсу виступають інтернет портали “Наші Гроші”, “Телекритика”, “Бюро журналістських розслідувань “Свідомо”.

Кращі статті будуть нагороджені призами.

Копію статті та заповнену анкету, що міститься у додатку, необхідно надіслати до 1 листопада на електронну адресу: tender@cpsa.org.ua

 

Проект “Реалізація методики громадського моніторингу – основа прозорості державних закупівель” реалізується Центром політичних студій та аналітики в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.

Реалізація компоненту «Підтримка місцевих ініціатив» програми «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що виконується Pact Inc., стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), та фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження».

Думки викладені в цьому документі, є винятковою відповідальністю Центру політичних студій та аналітики та не обов’язково відображають точку зору USAID, уряду США, Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.                                         

Made by WebProduction