In Chernihiv shared experiences of successful local initiatives

17.09.2013

13-14 вересня у Чернігові пройшов дводенний Форум "Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад". Організатором Форуму виступила мережа "Громадські ініціативи України".


Завдання Форуму було стати всеукраїнським майданчиком для поширення досвіду громадської діяльності на місцевому рівні. Учасники обмінювалися ідеями, презентували успіхи, дізнавалися про можливості розвитку, шукали партнерів. У програмі були презентації, промови і майстер-класи, а також вечір соціальної реклами у партнерстві з фестивалем “МолоДія”, з нагородженням переможців конкурсу “Краща громадська ініціатива України”. 

Серед учасників було багато лідерів громадських організацій, керівників проектів, які стали успішні в своєму місті. Це створило основу для плідного обміну досвідом і планування спільних проектів і партнерських ініціатив. 

"Форум видався цікавий і насичений подіями. Дружня атмосфера сприяла спілкуванню і обміну досвідом. Формат заходу дозволяв обирати теми, що були цікаві особисто мені. Повернулася додому замотивована і готова до нових звершень. Дякую організаторам за чудову можливість познайомитись з громадським рухом України", - ділиться враженнями учасниця Форуму Вероніка Козбиста з м. Донецьк. 

Made by WebProduction