In Mena city will discuss prospects adoption of the Statute of the territorial community

10.03.2015

У Мені обговорять перспективи ухвалення Статуту територіальної громади

В п’ятницю 13 березня 2015 року у м.Мена в приміщенні міської ради (адреса вул. Урицького,7) о 10.00 відбудуться громадські слухання на тему «Влада та громада: інструменти взаємодії».

Зокрема, мова йтиме про перспективи ухвалення Статуту територіальної громади  міста Мена.

До обговорення запрошуються представники громадськості, представники місцевого самоврядування, експерти з питань впливу влади на громаду, ЗМІ, активні громадяни міста.

На даному етапі розвитку оновленої  Україні одним з головних питань стає наближення управління безпосередньо до кожної людини. Реальна демократія неможлива без вільного доступу населення до питань стосовно формування та реалізації державної політики, функціонування органів місцевого самоврядування, знання своїх прав та можливостей щодо участі у цьому процесі.

В умовах становлення розвитку сучасної України одним з головних питань стає наближення управління безпосередньо до кожної людини.. Реальна демократія неможлива без вільного доступу населення до питань стосовно формування та реалізації державної політики, функціонування органів місцевого самоврядування, знання своїх прав та можливостей щодо участі у цьому процесі. Рівень демократії в державі визначається саме рівнем впливовості громадськості на прийняття рішень владою. Особливо актуальним це питання постає на регіональному та місцевому рівнях, так як саме на цих рівнях управлінські рішення зачіпають права та інтереси кожного громадянина безпосередньо.

Організатори: Чернігівська ГО «Молодь -  XXI століття», Освітній Центр «Ініціатива» за підтримки Міжнародного Республіканського Інституту.

Контакти: Тетяна Громова (063)563 00 44

 

 

Made by WebProduction