Invitation to participate in the workshop

20.03.2015

Шановні  колеги,

Чернігівська молодіжна громадська організація «Молодь – XXI століття» в рамках проекту «Школа молодого політика» запрошує Вас   28-29 березня 2015 року о 10.00 взяти участь у навчальному семінарі на тему: «Громада і влада: інструменти взаємодії», який відбудеться в м.Дніпропетровськ за адресою: уточнюється

До участі у заході запрошуються активні представники місцевих громад м.Чернігова, Чернігівської області, а саме члени громадських організацій, політичних партій, ЗМІ. Молодь віком 18-35 років.

 

Семінар є продовженням серії громадських слухань, які були проведені   у м.Корюківка, м.Мена, м.Ніжин, м.Новгород-Сіверський, смт.Сосниці.

 

В рамках семінару учасники зможуть отримати більш ширші знання із питань місцевого самоврядування, інформацію щодо участі громадян у процесах ухвалення рішень на місцевому рівні. Учасники зможуть більш детально розібратися у питаннях кампаній адвокасі для вирішення місцевих проблем, ін..

 

Реєстрація учасників розпочинається о 9.00. Програма заходу додається

Прохання підтвердити свою участь в семінарі та кількість осіб від регіону до 18.00 23.03.2015р., зателефонувавши за номером 095 7640349 Тетяна

 

УВАГА! Всі учасники доїжджають до м.Київ, а саме до ЖД вокзалу самостійно.

З Києва попередньо зібравшись вся група їде поїздом до Дніпропетровська.

Квитки КИЇВ-ДНІПРОПЕТРОВСЬК  і назад  забезпечують ОРГАНІЗАТОРИ.

Будь ласка, не забудьте зберегти квитки за проїзд ДО Києва і при можливості з Києва до місця проживання. Проїзд буде відшкодовано згідно з квитками.

 

За будь-якою додатковою інформацією звертайтесь до організатора заходу:

Громова Тетяна 095 7640349  та e-mail: gtu2807@yahoo.com

 

 

Made by WebProduction