ANNOUNCEMENT. Roundtable October 5, 2015

27.09.2015

ПРЕС-АНОНС

            Вибори 2015 року для українців кидають багато викликів, які вимагають ефективного вирішення. Серед таких: реалізація виборчих прав внутрішньо переміщених осіб, існуючі проблеми зі списками виборців, які можуть завадити громадянам проголосувати в день голосування, недоліки в роботі членів ДВК, що призводять до порушення виборчого законодавства. Ці та інші виклики, пов’язані із впровадженням нового виборчого законодавства, обговорюватимуться на круглому столі ««Проблеми роботи ДВК та підвищення якості списків виборців на місцевих виборах 2015: фактори ризику та шляхи оптимізації».

 

Дата проведення:  5 жовтня 2015 року о 14.00

Місце проведення: гот.Профспілковий, м.Чернігів, вул.Шевченка, 105А, ауд.202

 

У ході круглого столу обговорюватимуться:

·         Новації та недоліки Закону України «Про місцеві вибори» у частині списків виборців.

·         Існуючі проблеми зворотного зв’язку між виборцями, дільничними виборчими комісіями та органами ведення Державного реєстру виборців, які породжують проблеми зі списками виборців.

·         Шляхи оптимізації роботи ДВК, спрямовані на мінімізацію помилок, неточностей у списках виборців.

·         Результати експертного дослідження з питань Державного реєстру виборців, списків виборців та участі у виборах ВПО.

·         Механізм визначення переможців на виборах: які партії будуть в раді? Скільки мандатів отримає кожна партія? Які саме кандидати від кожної партії стануть депутатами?

 

До участі в обговоренні запрошуються представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники влади, громадські організації, політичні партії, ЗМІ, члени ДВК та всі зацікавлені в темі дискусії.

Контакти особи, відповідальної за проведення заходу: Громова Тетяна

Телефон : (063) 563-00-44

Email :  gtu2807@yahoo.com

Made by WebProduction