In Rivne and Chernihiv Oblast the project “Development of leadership qualities among women of Rivne and Chernihiv oblasts” start

18.09.2017

Як стати успішною жінкою-лідеркою та бути активною у соціальному, політичному та бізнес-середовищі? Як жінка може впливати на прийняття важливих рішень? Як розвинути в собі лідерські якості жінкам та успішно реалізувати себе у громадсько-політичному житті? Як посилити роль жінки в політиці, бізнесі та громадському житті? Саме цим проблемам присвячений проект  «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей», який організовує Громадська організація «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу Єдність».

  • Сьогодні в українському суспільстві існує тенденція, де владні повноваження належать чоловікам-лідерам. Я переконана, що громадська, підприємницька та політична активність жінок у розв’язанні соціальних проблем можуть поліпшити і становище жінок в Україні, і стан держави загалом. Проект, який ми реалізовуємо, має на меті активізувати та підтримати жінок в громадському, політичному житті та бізнес-середовищі. Це допоможе врівноважити представництво жінок та чоловіків на ключових позиціях для створення гендерної рівності та справді європейської моделі суспільства, – розповідає голова ГО «Єдність» Людмила Воробей.

В рамках проекту, що триватиме 11 місяців, відбудеться:

  • серія тренінгів для жінок, що бажають стати активними та вийти на новий рівень розвитку в громадській діяльності, політиці, бізнесі;
  • Інтернет-акція “Активна жінка – успішна країна!”;
  • вебінари;
  • заключний форум, що об’єднає 270 громадських та політичних діячок і бізнес-вумен заради спільної мети.

До участі запрошуються політичні діячки, власниці  бізнесу, представниці НУО, жінки, які бажають започаткувати власний бізнес та всі активні жінки, що прагнуть стати лідерами у своїй сфері. Проект охопить Рівненську та Чернігівську області.

Ми допоможемо розвинути лідерські якості та навички жінок-учасниць проекту, надамо підтримку жінкам, які готові вести активну громадську, політичну діяльність, створювати власну справу заради розвитку своїх громад, а також допоможемо жінкам повірити в себе, повірити, що разом ми зможемо змінити країну на краще!

Запрошуємо до участі сміливих жінок, що прагнуть бути успішними, а також всіх зацікавлених осіб та представників ЗМІ!

Як потрапити на ці заходи? Слідкуйте за новинами на сайті і в наших соціальних мережах!

Партнером проекту є  Громадська організація «Спілка жінок Куликівщини»  (Чернігівська область)

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти ГО «Єдність»: e-mail: business_development@ukr.net

Сайт: http://ngo-ednist.com.ua/

Соц. мережі: https://www.facebook.com/business.development.rv/ https://vk.com/business_development_rv_ua

(0362) 28-24-83, (093) 004-46-04, (097) 405-33-95, (066) 825-51-75

Made by WebProduction